El Capsigrany arriba aquest cap de setmana a Vilafranca

La Mostra de Teatre porta celebrant-se 21 anys

Aquest cap de setmana del 10, 11 i 12 de juny, el Capsigrany torna a Vilafranca amb una programació que farà gaudir tant als grans com als més menuts del poble. La Mostra de Teatre porta celebrant-se 21 anys, i aquesta 22a edició ve per no deixar indiferent a ningú.

El divendres 10 de juny, tindrà lloc la inauguració de la Mostra a les 22.15 h a la Casa de la Cultura a càrrec de l’organització del Capsigrany. En acabar, es portarà a terme la primera obra que obrirà la programació de la mostra, es tracta de “Nudos”, un espectacle de dansa contemporània que explica un procés de desenvolupament personal, les experiències i les emocions de la vida.

El dissabte al matí començarà la jornada amb un teatre infantil “El Monstre de Colors”, un espectacle inundat per titelles, música i colors que farà gaudir als més joves. A la vesprada, a les 17 h es disfrutarà d’una obra de circ i acrobàcia, “Seu-te!”, que tracta de contar una història a partir d’unes cadires. A les 19 h, tindrà lloc un teatre anomenat “Mauthausen, La voz de mi abuelo”, un testimoni real sobre la guerra interpretat per la companyia Trají Teatro amb diversos premis que reflecteixen la qualitat d’aquest. Finalment, la jornada acabarà amb un espectacle de circ anomenat “Karpaty”, un viatge pel ressorgiment d’una companyia de circ rus.

El diumenge, s’obrirà el dia amb el “Jardí secret”, un espectacle familiar musical en el qual tant grans com menuts aprendran a través de grans Hits. A les 15 h, amenitzarà la vesprada l’obra “Els amics d’en Crusó”, un drama per a tots els públics que narra la història del després d’un naufragi. Finalment, a les 18 h tindrà lloc la clausura del Capsigrany amb l’obra “Mal…pero bien”, una comèdia que tancarà la mostra ficant un somriure en cada espectador.

Les obres es portaran a terme a la Sala Carles Pons, a la Plaça d’En Blasc i al Poliesportiu. A més, totes elles tenen un preu d’entrada, des de 7 euros fins gratuït.

L’organització del Capsigrany, creat per veïns i veïnes del poble aficionats al teatre, està polint els últims detalls perquè Vilafranca puga gaudir per 22a vegada de la Mostra de Teatre que inunda la localitat de cultura any rere any.

Directe