Comencen les obres del corredor del mediterrani a Vinaròs

Els operaris preparen tot el material per fer el canvi de vies de l’amplada ibèrica a la internacional

Aquest matí han començat a Vinaròs les primeres feines del corredor del mediterrani que connectarà amb Castelló per després continuar cap a Vandellòs. Els operaris preparen tot el material per iniciar properament el canvi de les vies de l’amplada ibèrica a la internacional, que permetrà connectar tota la franja del mediterrani amb Europa d’una forma ràpida i directa.

Cal destacar que les obres del tram entre Castelló i Vinaròs compten amb una inversió de 39,2 milions d’euros, per part del Govern Central, mentre que el tram de Vinaròs a Vandellòs la inversió és 27,3 milions. En tots dos casos ja han començat les feines per instal·lar les noves vies.

L’alcalde, Guillem Alsina, ha destacat que “en el cas de Vinaròs la creació del corredor del mediterrani inclourà la construcció d’una nova andana a l’estació i d’un pas inferior per poder accedir”. Segons assenyalava “es tracta d’un gran projecte que suposarà un gran impuls per al transport de les mercaderies i també per als passatgers, connectant Espanya la resta d’Europa de forma directa, sense necessitat de fer el canvi de vies”.

Directe