Morella reforça el servei de la Policia Local amb l’arribada de l’estiu

Ha finalitzat el procés per a ocupar la nova plaça on es van presentar 25 persones aspirants

La policia local de Morella, en una imatge d'arxiu

La regidoria de Seguretat, Convivència i Civisme de l’ajuntament de Morella va presentar al ple ordinari l’informe sobre el procés de selecció d’un nou agent de la Policia Local. Aquest ha sigut un procés llarg a causa de les diferents fases de tests, examen i proves físiques, el qual ja ha finalitzat i s’ha cobert aquesta nova plaça, dins del compromís ferm aprovat al pressupost municipal d’enguany de reforçar el cos de Policia Local. El nou agent reforçarà el servei de control de trànsit i seguretat de la ciutat de manera permanent. A més, durant els mesos de l’estiu, el servei comptarà amb una plaça de reforç per a completar el servei durant els mesos de més afluència de gent a la ciutat.

Cal recordar que aquest procés es va iniciar fa mesos amb la publicació de les bases del concurs públic al Bolletí Oficial de la Província de Castelló (BOP) el passat 19 d’octubre. El 8 de març es va publicar en aquest mateix bolletí el llistat dels 25 admesos i admeses que van iniciar les proves a l’ajuntament. El tribunal avaluador d’aquesta va estar format per la secretaria de l’ajuntament de Morella i agents i oficials de policia local d’altres ajuntaments. Ara, ha finalitzat el procés i Morella ja compta amb un nou agent de Policia Local.

El regidor de Seguretat, Convivència i Civisme, Jose Manuel Rodrigo, ha destacat que “fa temps que la Policia Local de Morella necessitava un reforç de manera permanent i millorar el servei que es presta al municipi”. L’edil ha explicat que “des de la regidoria es fa un gran treball i fa mesos que ens vam comprometre a crear esta nova plaça que suposarà un millor servei”. Jose Manuel ha recordat que “Morella és una ciutat amb unes característiques particulars i on la tasca de la Policia Local és molt important en matèria de trànsit i seguretat, sobretot en els moments on augmenta l’afluència de gent”. Finalment, ha comentat que “també es realitzen millores en el material dels agents, s’amplia la xarxa de càmeres de control de trànsit en el nucli històric i altres zones com el polígon o l’Alameda”.

Directe