L’Escola Infantil de Morella prepara el curs 2022-2023

El període per a presentar les sol·licituds d’admissió en educació infantil serà del 6 al 17 de juny

L’Escola Infantil de Morella obrirà el dia 6 de juny el període per a presentar les sol·licituds d’admissió de l’alumnat a les ensenyances d’educació infantil dels centres públics per al curs 2022-2023.

Així, aquest estarà obert fins al 17 del mateix mes i caldrà presentar la documentació a les oficines de l’ajuntament de Morella. Així, els pares i mares d’alumnes amb edat d’utilitzar l’Escola Infantil, rebran una carta informativa on s’especifiquen els documents necessaris per a realitzar la preinscripció i reservar plaça. Una vegada realitzades les inscripcions, des de l’ajuntament es convocarà una reunió informativa amb les famílies.

A més, aquesta serveix per a tindre una previsió del nombre de xiquets i xiquetes que aniran a classe el curs que ve. La principal novetat d’aquest nou curs és que inclourà una aula per a xiquetes i xiquets entre zero i un any i entre un i dos anys, de manera que la primera serà a partir dels sis mesos. A més, l’alumnat a partir de dos anys ja impartirà les classes al CEIP Mare de Déu de Vallivana.

La regidora d’Educació, Ana Adell, ha destacat que “L’escola Infantil és un servei molt important per a la conciliació i molt demandat per les famílies” per la qual cosa “obrim el període de preinscripció i previndre la quantitat d’alumnes que l’utilitzaran i començar l’organització del curs següent i cobrir les necessitats de les famílies” ha explicat l’edil. A més, Ana ha comentat que “aquest nou curs inclourà una aula per a xiquetes i xiquets entre zero i un any i l’alumnat de més de dos anys ja anirà a classe al CEIP Mare de Déu de Vallivana”.

Cal recordar que el present curs, el qual presta servei fins al 31 de juliol, ha comptat amb més de 40 alumnes matriculats. D’aquesta manera, l’alumnat està separat en tres aules diferents i l’inici del curs es va realitzar de manera escalonada durant la primera setmana. A més, l’Escola Infantil de Morella és un servei gratuït i l’alumnat paga 50 euros per a sufragar les despeses del material escolar.

Directe