Hi haurà noves aules d’Infantil de 2 anys a Benicarló

Una al CEIP Francesc Catalan i l’altra al CEIP Eduardo Martínez Ródenas

La Brigada d’Obres i Serveis serà l’encarregada d’executar els treballs necessaris per a adequar les aules d’Infantil de 2 anys que començaran a funcionar a Benicarló el proper curs escolar 2022-2023.

Els treballs, coordinats des del Departament d’Urbanisme, es duran a terme durant l’estiu, aprofitant el període de vacances, i se centraran a adaptar els accessos corresponents, separar els diferents espais de l’aula i habilitar lavabos d’acord amb la normativa.

Així, Benicarló comptarà amb dos aules d’educació infantil de 2 anys el proper curs, una al CEIP Francesc Catalan i una altra al CEIP Eduardo Martínez Ródenas. Cada aula tindrà una capacitat de 18 alumnes.

Als 36 xiquets i xiquetes de 2 anys que s’incorporaran el curs que ve, cal sumar els 258 alumnes de 3 anys que començaran la seua etapa educativa.

La previsió de la Conselleria d’Educació per al curs 2023-2024 és que tots els centres d’Infantil i Primària de Benicarló puguen disposar d’una aula de 2 anys.

Directe