L’Escola d’Estiu de Benicarló, una alternativa per a conciliar les vacances

Les inscripcions en línia ja estan disponibles i el 8 de juny es podran fer presencialment

El Departament d’Educació ja té a punt l’Escola d’Estiu 2022, la proposta vacacional infantil per a conciliar la vida familiar i laboral durant la temporada estival, que enguany recupera, després de dos anys, la plena normalitat.

L’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, responsable de l’Àrea d’Educació, ha subratllat la importància de mantindre aquest tipus de servei «indispensable per a facilitar la conciliació familiar i laboral» i ha assegurat que «amb aquesta Escola d’Estiu, sumada a tota l’oferta esportiva que hem presentat aquesta setmana, podem dir que Benicarló cobreix a la perfecció totes les necessitats, tant per als més menuts com per als grans».

Per la seua part, el director de l’Escola d’Estiu, Felip Kervarec, ha explicat que «la proposta d’enguany aposta, com sempre, per una educació en valors i un oci educatiu» i ha anunciat que «l’eix temàtic girarà al voltant de la sostenibilitat i el medi ambient».

300 places

L’Escola d’Estiu 2022 recupera les xifres d’abans de la pandèmia i posa a disposició 300 places que es poden sol·licitar a partir d’avui mateix i fins al 10 de juny a través d’aquest enllaç i presencialment el 8 de juny al Departament d’Educació.

Poden apuntar-se els xiquets i xiquetes que hagen fet algun dels cursos compresos entre infantil de 3 anys i 6é d’educació primària durant el present curs escolar.

L’Escola d’Estiu tindrà lloc del 4 de juliol al 12 d’agost i estarà dividida en tres quinzenes: del 4 al 15 de juliol, del 18 al 29 de juliol i de l’1 al 12 d’agost i es farà al CEIP Marqués de Benicarló i al CEIP Mestre Eduardo Martínez Ródenas.

Hi haurà tres horaris disponibles: cangur (de 9.00 a 10.00 hores); matí (de 10.00 a 13.00 hores); i menjador (de 13.00 a 15.00 hores).

Reserva per a alumnat amb discapacitat

L’Escola d’Estiu tindrà una reserva de places per a alumnat amb necessitats educatives particulars que requerisquen una atenció professional singular.

Directe