Palanques celebra amb Sorita la romeria de Sant Antoni de Pàdua

Serà el pròxim 11 de juny

Palanques, en una imatge recent

El pròxim 11 de juny, els veïns i veïnes de Palanques tindran l’oportunitat de viure les celebracions de Sant Antoni de Pàdua gràcies a un complet programat d’actes organitzat pels Majorals de la festa. Així, a les 18h se celebrarà la romeria a l’antiga ermita amb eixida des del poliesportiu de Sorita.

A les 19h serà la missa i el repartiment dels rotllos beneïts per a, a continuació, donar pas a un sopar popular en el poliesportiu de Sorita i a la discomòbil Zoom a càrrec de Felipe Roig i Dj Montes. “La romeria a Sant Antoni de Pàdua es va recuperar diversos anys abans de la pandèmia de Covid-19, després d’aquesta aturada per ella, tornarem a l’actual Mas de Sant Antoni, en el terme de Sorita, per a viure la celebració” afirma l’alcaldessa de Palanques, Lucía Martí.

Directe