Benassal prepara un concurs de decoració de carrers per la Fira d’Oficis

Serà el cap de setmana del 30 i 31 de juliol

Carrers engalanats, en una imatge d'arxiu

L’Ajuntament de Benassal llança el concurs que premiarà als carrers més ben decorats de la localitat. En el marc de la Fira d’Oficis, organitzada per al cap de setmana del 30 i 31 de juliol, l’objectiu és engalanar els carrers del municipi amb motius històrics com a utensilis antics, brodats, decoracions florals i altres tipus que siguen desmuntables.

La data límit per a inscriure’s és el 30 de juny, en l’Oficina de Turisme de Benassal. El premi per al carrer guanyador serà una placa commemorativa i un sopar finançat per l’Ajuntament per als participants en la decoració. El jurat tindrà en compte aspectes com la composició, el colorit o l’harmonia del conjunt en global.

La decoració ha de guardar relació amb la Fira d’Oficis, un esdeveniment que mostra com era el dia a dia de Benassal en el segle passat, amb recreacions i escenaris típics i costumistes com la sega o l’obtenció de llana i llet. Així, durant les dues jornades també cobraran protagonisme les degustacions gastronòmiques de gelats d’avellana, bunyols tradicionals i la col·locació de punts de venda i exposició de productes típics. Tampoc faltarà la possibilitat de visitar museus i punts de valor patrimonial local com el Forn de Dalt o la Torre de la Presó.

Directe