L’audició de l’Escola de Música de Morella tindrà lloc aquest cap de setmana

Aquestes se celebraran el dissabte 28 i diumenge 29 al Teatre Municipal a les 19.00 hores

Joves músics, en una imatge recent

L’Escola de Música de Morella celebrarà aquest cap de setmana les audicions de final de curs al Teatre Municipal. Així, els i les 101 alumnes d’aquesta, mostraran el seu aprenentatge amb els instruments tant el dissabte 28 com el diumenge 29 de maig a les 19.00 hores. L’Escola de Música compta amb diferents assignatures com dolçaina, tabal, piano, guitarra, trombó, bombardí, tuba, clarinet, oboè, saxòfon, percussió, banda juvenil i llenguatge musical.

La regidora de Cultura, Rocío Querol, ha destacat que “l’Escola de Música és un servei bàsic per a la cultura i l’educació musical a Morella, el qual té molta acceptació i compta amb més de 100 alumnes cada curs”. L’edil ha explicat que “ara ha finalitzat el curs i durant el cap de setmana tindran lloc les audicions on l’alumnat mostra tot el que ha aprés en les diferents assignatures i instruments que s’imparteixen en aquesta”.

La nova escola de música
ja està en obres

A més, ha comentat que “amb el curs acabat, s’iniciaran els preparatius per a albergar el curs 2022-2023 i iniciar el període d’inscripció al mes de setembre”. Finalment, ha volgut “agrair la implicació del professorat a l’hora d’ensenyar música en aquest servei, així com als i les alumnes que cada any s’inscriuen per aprendre”.

Actualment, s’han iniciat les obres de recuperació del Colomer Zurita amb per albergar l’Escola de Música en el seu interior. A més, comptarà amb espais per a les associacions musicals locals com l’Associació Musical Mestre Candel, els Gaiteros de Morella i la Rondalla.

Directe