Les empreses SICTED de Benicarló es coneixen entre elles

Amb aquestes trobades, que es repetiran durant l'any, busquen fomentar sinergies

Les empreses de Benicarló que formen part del SICTED (Sistema Integral de Qualitat Turística En Destí) han participat en una activitat conjunta per a conéixer-se entre elles i fomentar sinergies.

L’activitat, amb el nom ‘Coneix les empreses del teu destí’, ha consistit a visitar dos de les empreses que formen part d’aquest segell de qualitat turística, concretament els apartaments Las Cebras i l’empresa nàutica Anavegar. Totes les persones participants han pogut compartir temps amb altres persones del mateix sector, amb l’objectiu d’intercanviar experiències, compartir temps i fomentar possibles col·laboracions.

La intenció del Departament de Turisme, organitzador d’aquesta activitat, és que durant l’any es vagen repetint aquestes trobades amb la resta d’empreses i entitats que integren el SICTED a Benicarló.

Les empreses que han participat en aquesta primera trobada han estat Anavegar, Apartamentos Las Cebras, Hotel Rosi, Edificio Bel, Pizzería Mauro, Explora Maestrat, Parador Benicarló, la Tourist Info i el Mucbe.

Directe