El Capsigrany ja té cartell

L'artista Javier Soligó ha sigut el creador de la imatge promocional

La XXII Mostra de Teatre Capsigrany ja té cartell i data per a aquesta nova edició. Els dies 10, 11 i 12 de juny Vilafranca tornarà a gaudir de les arts escèniques als seus carrers i instal·lacions i l’artista Javier Soligó ha sigut el creador de la imatge promocional.

El Capsigrany, una mostra de teatre organitzada per un grup de vilafranquins i vilafranquines aficionats a aquest, ha pujat el cartell, fet per Javier Soligó, en les seves xarxes socials, on també ha començat a anunciar les primeres confirmacions per al festival.

La primera ha estat l’obra de dansa contemporània «Nus», premiada amb un Lorca el 2019, aquesta dansa serà la primera obra del cap de setmana teatral i tindrà lloc el divendres 10 a les 22.30 h. També, per als més petits i petites, l’11 de juny arribarà a la Casa de la Cultura l’obra ‘El monstre dels colors’, un viatge pel món de les emocions a través dels colors.

Finalment, l’última obra presentada ha estat ‘Seu-et!’, un espectacle de circ, que narra una història per mitjà d’una cadira, programat per al dissabte a les 17 h en la Plaça En Blasc.

Directe