Obertes les inscripcions per al grau mitjà de medi natural a Benassal

En dos anys, forma professionalment per sanitat vegetal, repoblació o prevenció d'incendis

er al pròxim curs escolar, l’IES Pere-Enric Barreda i Edo de Benassal ha obert les inscripcions d’un cicle de grau mitjà en aprofitament i conservació del medi natural que té una duració de dos anys. El període d’inscripció tancarà diumenge que ve 29 de maig.

Aquest curs ofereix una formació professional especialitzada en sanitat vegetal, repoblació forestal, tractaments silvícoles, maquinària i instal·lacions forestals o en la prevenció d’incendis, entre molts altres continguts.

Tota la informació sobre el grau mitjà està disponible en la web de l’institut (https://portal.edu.gva.es/iesbenassal/). Opten a formar part de l’alumnat aquelles persones que tinguen el graduat de l’ESO, que hagen aprovat les proves d’accés, que tinguen un títol d’FP de primer grau o grau mitjà o qui tinga una titulació equivalent.

Directe