Peníscola obri la inscripció per a la seua Escola d’Estiu

Dirigida a xiquets de 2 a 10 anys, ofereix setmanes i quinzenes en els mesos de juliol i agost

La Regidoria de Benestar Social ha anunciat l’obertura de les inscripcions per a la Escola d’Estiu que programa per als mesos de juliol i agost. Podran ser beneficiaris d’aquest servei subvencionat per l’Ajuntament de la localitat tots els xiquets i xiquetes nascuts entre l’1 de gener de 2012 i fins al 31 de juliol de 2020, empadronats en el municipi.

Enguany les diferents opcions contemplen la contractació del servei per setmanes o quinzenes i inclou també l’opció de menjador. Amb la finalització de les restriccions Covid per part de les autoritats sanitàries, el servei torna a les instal·lacions del CEIP Jaime Sanz.

La regidora de l’àrea, María Jesús Albiol, ha confirmat que es pot formalitzar ja la inscripció en línia a través de la pàgina web o en l’oficina d’Ofertes Costa Azahar, al carrer Vilanova d’Avinyó, 63.

L’escola comptarà amb jocs, classes de cuina que ens recorden als personatges i classes de robòtica educativa perquè els més xicotets desenvolupen les seues habilitats tecnològiques; també hi haurà activitats fora del recinte escolar.

Els preus s’ajusten a les diferents necessitats i inclouen gratuïtats per a les famílies que, derivades des de Serveis Socials, des de l’inici del programa es beneficien de beques per la totalitat de l’import del cost de la matrícula.

“Creiem en aquest servei necessari i enguany hem ampliat horaris per a millorar-lo, després de les restriccions dels anys anteriors” ha explicat la regidora de l’àrea, destacant la particularitat del municipi per la seua condició de turístic, en el qual multitud de pares i mares dels menors no disposa de vacances durant les vacances escolars.

Directe