L’Associació d’Alumnes del Consell Municipal d’FPA presenta el nou concurs de fotografia

La temàtica d'enguany és "Aparadors" i les imatges es podran presentar fins al 10 de juny

L’Associació d’Alumnes del Consell Municipal de Formació de Persones Adultes han presentat el nou concurs de fotografia, amb la temàtica “Aparadors”. L’objectiu és que els participants realitzen instantànies dels aparadors de les botigues, així com d’altres que es puguen trobar en mercats ambulants, fires o demostracions.

La regidora d’Educació, Begoña López, agraïa la implicació de l’Associació d’Alumnes del Consell Municipal de Formació de Persones Adultes per organitzar un any més el concurs. Segons assenyalava “suposa una bona oportunitat perquè els alumnes dels cursos de fotografia de l’FPA, i ciutadania en general, puguen posar en pràctica els seus coneixements fotogràfics”.

Per la seua banda, el professor del curs de fotografia de l’FPA, Xavier Marmaña, ha detallat que el termini per a participar serà fins al 10 de juny i cada participant podrà presentar fins a un màxim de tres imatges. Les instantànies es podran aportar de forma presencial als establiments col·laboradors Foto Estudi Alfonso, Aparicio Estudi, Reula fotògrafs, FotoArts Vinaròs i Conceptes. Cal destacar que el format haurà de ser 30x40cm i per reduir les despeses, els establiments col·laboradors oferiran un preu especial de 5€ per a imprimir la fotografia i presentar-la a concurs.

Tancat el termini un jurat format per la Junta de l’Associació d’Alumnes, professionals del món de la fotografia i membres de l’Associació Fotogràfica de Vinaròs, AFOVINA, seran els encarregats d’avaluar totes les imatges presentades. Marmaña assenyalava que sobretot es tindrà en compte criteris com l’originalitat, creativitat, impacte i qualitat fotogràfica.

Pel que fa als premis, el primer s’endurà un guardó de 250€, el segon 150€ i el tercer 75€. D’altra banda, també hi haurà un accèssit dotat amb 50€ i premi per a la millor imatge realitzada per algun alumne de l’FPA, amb 50€. Totes les fotografies presentades a concurs s’exposaran al públic, a l’auditori municipal, del 22 de juny al 3 de juliol.

Durant la roda de premsa la regidora López aprofitava per anunciar que el divendres 27 de maig a les 19.00h, a la carpa de l’Atlàntic, es farà una nova edició de l’EPAFEST. Segons detallava els alumnes de l’FPA oferiran una demostració de tot el que han aprés al llarg del curs, com ara, exhibicions de sevillanes, zumba i batucada, així com actuacions de guitarra.

Begoña convidava els veïns a gaudir de l’EPAACTUA i assenyalava que es tracta d’una bona oportunitat per veure una petita demostració del que ofereix l’FPA.

Directe