Contacontes solidari a Vilafranca amb ‘Mirades del Món’ del festival PERA

A més, es presentava el llibre 'Amb ganes de volar'

Contacontes solidari a Vilafranca amb ‘Mirades del Món’ del festival PERA

Aquest cap de setmana tenia lloc a Vilafranca i Benassal la cinquena edició del Festival de Poesia en Espais Rurals i Oberts (PERA) en la que s’incloia una novedosa activitat solidària a la Casa de Cultura vilafranquina com era la presentació del llibre ‘Amb ganes de volar’ i un recital de contes a càrrec de l’ONG ‘Mirades del Món’. El vilafranquí Òscar Fabregat va ser l’encarregat d’organitzar una activitat que comptava amb gran acceptació i presència de públic a la Sala Carles Pons.

El recital de contes es realitzava amb la participació de quatre persones de Vilafranca, dedicades professionalment a qüestions molt diferents en una activitat que es decidia unir al festival PERA.

El públic assistent al recital de contes participava amb esta causa solidària que ha comptat amb una important vessant educativa al Col·legi Blasc d’Alagó. El resultat és una exposició que es pot visitar a la Casa de Cultura.

A l’acte es presentava també el llibre ‘Amb ganes de volar’, del propi Òscar Fabregat en un treball que pretén donar a conèixer als més joves les diferents realitats que viuen els infants al món.

‘Mirades del Món’ és un projecte que treball a diferents zones del planeta i que visitarà Àfrica aquest proper estiu. La seua expansió mediàtica és molt reduida actualment i reben de bon gust qualsevol aportació i ajuda que la gent vullga donar.

Òscar Fabregat és membre de l’ONG ‘Mirades del Món’

Recital amb la participació de Rafa Vicente, Dolo Fabregat, Maria Sancho i el propi Òscar Fabregat que va fer les delícies de menuts i grans en aquesta vesprada solidària al voltant del festival PERA i amb ‘Mirades del Món’.

Directe