600 racions de paella en la recuperació de la festa de Sant Isidre a Peníscola

La programació festiva en la localitat va tornar a tenir caràcter solidari amb Ucraïna

600 racions de paella en la recuperació de la festa de Sant Isidre a Peníscola

La regidoria de Festes de l’Ajuntament de Peníscola ha fet un balanç “molt positiu” del desenvolupament de la programació per a la celebració de Sant Isidre que ha tingut lloc, en col·laboració amb el col·lectiu veïnal de Plaza Sant Isidro i carrer Antonio Pascual.

A partir de la una del migdia se celebrava la paella popular i solidària a benefici del col·lectiu ucraïnès de la nostra comarca, amb més 600 racions servides. A partir de les tres de la tarda va haver-hi karaoke i a partir de les cinc, parcs infantils. Des de les sis de la tarda, tardeo flamenc amb Paradita Flamenca. Per al sopar es va preparar un “pa i porta” al que le seguió el tancament de festa a càrrec de la Disc-Mòbil Costa Azahar.

L’edil de l’àrea, Ramón Simó, ha manifestat el seu agraïment al col·lectiu veïnal per la “col·laboració i predisposició” i ja calculat en més d’un miler de participants el total d’assistents als diferents actes previstos.

L’alcalde, Andrés Martínez, ha posat en valor la recuperació del festeig abans de la pandèmia, després d’anys sense celebració, i “ara després de les restriccions dels últims anys, hem tornat a celebrar-la amb molta il·lusió”.

Directe