Sant Jordi concentra tota l’oferta del món de la caça en la fira més gran d’Espanya

Ha tornat a ser la referència a nivell nacional amb més d'un centenar d'expositors

La Urbanització Panoràmica Golf de Sant Jordi ha concentrat hui el més important i les principals novetats que hi ha a nivell mundial amb la celebració de la primera jornada de la V Fira de la Caça. Milers de visitants han acudit per a gaudir les principals novetats d’una fira que ha tornat a ser la referència a nivell nacional amb més d’un centenar d’expositors on es pot conéixer l’últim vinculat al món de la caça.

Iván Sánchez Cifre, alcalde de Sant Jordi, ha inaugurat aquest matí la V Fira de la Caça de Sant Jordi, juntament amb la resta de col·laboradors en l’organització d’aquest esdeveniment i centenars d’aficionats que ja eren allí per a gaudir de les activitats programades. També han sigut presents diputats de la Diputació Provincial de Castelló i alcaldes de la comarca i el seu entorn.

L’alcalde de Sant Jordi ha assegurat que “aquesta fira té una visió reivindicativa, perquè si l’avantprojecte de Llei del Govern sobre la caça tira avant pot acabar amb aquest sector tan important per al món rural i aquesta podria ser l’última edició de la Fira de la Caça de Sant Jordi si tira avant. Des de l’Ajuntament de Sant Jordi continuarem treballant i apostant perquè no es pose en perill tot el que comporta per a la ruralitat i la seua dinamització econòmica i social tant per al nostre municipi, com per a la comarca i la província de Castelló. Agrair a tots els expositors la seua aposta per Sant Jordi i per aquesta fira, que segur que serà un èxit en vista dels vehicles i la gent que ja ha vingut aquest matí. Gràcies a tots per defensar el món cinegètic i el món rural”.

Directe