El Festival Literari de Morella habilita un espai web per a reservar les entrades de manera gratuïta

La primera edició comptarà amb Eduardo Mendoza, Gemma Nierga, Empar Moliner o Ramon Besa

Elena Moya n'és la directora

El Teatre Municipal albergarà el 1r Festival Literari de Morella els dies 3, 4 i 5 de juny junt amb altres activitats complementàries per a conéixer la ciutat i la seua història. D’aquesta manera, cal reservar les entrades de manera anticipada i gratuïta a través del portal https://morella.escenaonline.es/, el qual s’ha habilitat amb els diferents panells i actes per a assegurar la participació en relació amb l’aforament i les característiques de cadascun d’ells.

La Directora del Festival Literari de Morella, Elena Moya, ha destacat que “el festival ja escalfa motors: no us quedeu enrere i reserveu les vostres entrades” i ha afegit que “a més dels panells, hi ha dues visites guiades i una ruta senderista per a conéixer de primera mà els racons i la història d’aquesta ciutat medieval”. A més, ha aprofitat per a recordar que “autors, autores i periodistes de renom participaran en aquesta primera edició amb temàtiques molt variades que van des de la gastronomia i el futbol, fins a la novel·la negra i la fotografia – tot des d’un punt de vista narratiu”. Finalment, ha volgut “animar a totes i tots a reservar les entrades i participar en aquesta primera edició que preparem amb molta il·lusió”.

Cal recordar que el Festival Literari de Morella començarà el divendres 3 de juny amb l’acte inaugural en el qual participaran el ministre de Cultura i Esport, Miquel Iceta, i el president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig. A continuació, tindrà lloc la primera sessió amb l’escriptor, Eduardo Mendoza, i la Doctora en Filologia Hispànica per la Universitat de Barcelona, Amparo Hurtado. A més, durant tot el cap de setmana hi haurà una gran varietat de panells amb diferents temàtiques com Narratives gastronòmiques, Morella, font d’inspiració literària, Dones i literatura, Novel·la negra, Narratives de futbol: ¿Veritat o mentida? i Fotografia i paraules a través de tres generacions. També hi haurà activitats complementàries amb el concert de La Disbauxa, una Ruta per la Morella literària, una Visita nocturna al Castell de Morella, una Caminada pels voltants de Morella i el Vermut literari amb les autores i autors. Cal explicar que el programa Tot és Comèdia de la Cadena SER de Catalunya, s’emetrà des de Morella el dissabte del festival.

Directe