El CDT ja prepara el proper curs

Amb l’objectiu d’enfrontar-se a la falta de treballadors qualificats per al sector

El CDT ja prepara el proper curs
El centre de turisme de la Fàbrica Giner, en una imatge recent

Aquesta setmana s’han produït les primeres reunions dels consells assesors dels CdT amb Turisme Comunitat Valenciana per a treballar en la el·laboració dels programes educatius per al proper curs. Aquesta planificació es realitza amb un objectiu clar en ment: Atraure a professionals qualificats per al sector.

Per als nous programes es comptarà amb alguns dels professionals més reconeguts en els diferents sectors, el que permetrà una formació especialitzada i distinctiva, centrada en la pràctica, dins de cada producte turístic.

El sector afronta la primera campanya estival en plena normalitat després de la pandèmia de la COVID-19 amb una gran demanda de treballadors. Per això, des de Turisme Comunitat Valenciana s’aposta decididament per la formació com a ferramenta principal per a resoldre el problema i s’apunta als CdT com la millor forma de conèixer les necessitats dels professionals i empresaris i orientar les estratègies en conseqüència.

Així, en aquests encontres en els consells assesors es planifica la nova estratègia formativa per a donar resposta ràpida a les necessitats del sector. Les primeres reunions han tingut lloc a Morella i Benidorm, i s’espera mantenir encontres similars amb la resta d’institucions en el futur.

Directe