Naix “I jo també” per millorar la inserció sociolaboral de les persones amb discapacitat

Amb la col·laboració dels ajuntaments de Vinaròs, Benicarló i Peníscola

La Regidoria de Política Social informa que s’ha creat la plataforma social “I jo també”, formada per diferents entitats i associacions del Baix Maestrat que s’han unit per a millorar la inserció sociolaboral de les persones amb discapacitat de la comarca.

Aquesta iniciativa naix de la preocupació de la baixa inserció sociolaboral que tenen les persones amb discapacitat, i per això I jo també fomenta el treball en grup entre els diferents agents socials per a visibilitzar aquesta problemàtica.

Properament, la plataforma es presentarà a la ciutadania i explicarà en més detall quins són els objectius i les accions que emprendrà per a millorar la situació sociolaboral de les persones amb discapacitat de tota la comarca Baix Maestrat, així com el contacte per si hi ha interès en col·laborar amb la plataforma o en obtenir informació respecte a la temàtica.

Els agents socials participants d’aquesta iniciativa són AFANIAD Vinaròs, COCEMFE Maestrat, CEE Baix Maestrat, CRIS de Vinaròs, Fenòmens i IVASS, a més de comptar amb la col·laboració dels ajuntaments de Vinaròs Benicarló, Peníscola.

Directe