Més de 4.000 persones visiten el Museu de Carnestoltes

La intenció és repetir l’experiència el proper any

Més de 4.000 persones visiten el Museu de Carnestoltes

La Regidoria de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic, encapçalada pel primer tinent d’alcalde Marc Albella, ha fet públiques les dades dels visitants al Museu de Carnestoltes amb un total de 4.034 persones. Recordem que la mostra es va ubicar al Centre d’Interpretació Turística – Cotxera de Batet i era un repàs als 40 anys d’història del Carnaval amb disfresses i fotografies per ensenyar com ha evolucionat la festa amb el pas del temps.

El regidor Albella ha destacat que el dissabte 7 de maig, coincidint amb la primera Gran Desfilada del Carnaval, es va produir la major afluència de visitants amb més de 1.160 persones. En aquest sentit, es mostrava molt satisfet de les dades i assenyalava que “després de la bona experiència aconseguida la intenció de l’Ajuntament és repetir de nou el Museu del Carnestoltes per al proper any”.

Per acabar, Albella agraïa a la Comissió Organitzadora del Carnaval la tasca desenvolupada per fer possible l’exposició.

Directe