La poesia inunda Benassal amb el V Festival PERA

Són unes jornades de "Poesia en Espais Rurals i Oberts"

Benassal acollirà per primera vegada part de la programació preparada del Festival PERA (Poesia en Espais Rurals i Oberts), que ja va per la seua cinquena edició. Entre Benassal i Vilafranca es reparteixen tots els actes culturals des del divendres 13 fins al diumenge 15 de maig. La inauguració del festival serà el divendres a les 19h a les Sales Gòtiques de l’Ajuntament de Vilafranca. El paratge natural del Rivet de Benassal serà protagonista en la programació del dissabte 14.

Per a aquest dia hi ha organitzat un taller de creació poètica multidisciplinari a partir de les 11h, amb una visita guiada pel paratge per a conéixer la microreserva de flora i fauna local. A continuació es procediran a llegir les diferents creacions dels i les participants en un vermut solidari les recaptacions del qual aniran destinades a l’associació de famílies amb PERTHES (ASFAPE).

El PERA tancarà la seua cinquena edició a Benassal. Pel que respecta al diumenge 15, al matí s’ha preparat la ruta literària del gran mestre i escriptor Carles Salvador. En finalitzar, es procediran a llegir poemes d’autors locals amb l’acompanyament musical de músics i músiques de la localitat. Després de l’aturada per a menjar, els i les assistents al PERA podran gaudir del Museu Teresita Pascual. Amb aquest acte claudicarà la cinquena edició del festival, la primera vegada que viatja de Vilafranca fins a Benassal.

Directe