El diagnostic precoç millora la vida dels malalts d’Alzheimer

Una xerrada pels cuidadors dona a Forcall pautes bàsiques pel seu dia a dia

“Conviure amb l’Alzheimer” aquest és el principal objectiu de les xerrades i formacions gratuïtes que s’ofereix des de l’Associació de Familiars i Malalts d’Alzheimer de Castelló. La sessió ha servit per a donar a conéixer els recursos socials i sociosanitaris que hi poden tindre al seu abast i per presentar l’Associació.

Així, els assistents han pogut obtenir informació sobre serveis bàsics que ofereix AFA Vinaròs o Castelló, però també altres com la Llei de Dependència, l’Ajut a Domicili, el Centre de Dia com una eina clau.

Les demències com l’alzheimer solen aparéixer sobretot en la tercera edat; tot i això, aquest està evolucionant i cada vegada el pateix més gent de menor edat. Per això és important informar, conscienciar i sensibilitzar sobre la malaltia i tenir un diagnòstic precoç per a donar al malalt una millor qualitat de vida.

https://vimeo.com/289880522
Tamara Domenech és treballadora social de l’AFA

Des de l’Associació de Familiars i Malalts d’Alzheimer han volgut agrair la solidaritat de Forcall durant els darrers mesos amb aquesta malaltia oferint aquesta xerrada informativa. El resultat ha estat molt satisfactori, per la qual cosa des del Centre s’estudiarà la possibilitat de realitzar noves seccions.

Directe