Veïns i veïnes d’Ares honren a Santa Elena en una romeria multitudinària

La romeria va partir a les des d'Ares i després de dues hores caminant, van arribar fins l'ermita

Veïns i veïnes d’Ares honren a Santa Elena en una romeria multitudinària

L’alta participació ha caracteritzat la romeria des d’Ares fins a l’ermita de Santa Elena. Després de més de dos anys sense poder realitzar-se, la dedicació mostrada pel veïnat demostra les ganes que hi havia en la localitat per celebrar de nou aquesta tradició tan arrelada.

La romeria va partir a les 10.30h des d’Ares i després de dues hores caminant i uns 5 km, van arribar fins a Santa Elena per a honrar-la amb una missa. Després es van beneir ‘els prevalgues’ i es van repartir entre els presents.

Aquesta edició, ‘els prevalgues’ han estat patrocinades pels fons de rehabilitació de l’Ermita de Santa Elena, una iniciativa solidària llançada pel veïnat fa alguns anys amb l’objectiu de rehabilitar per complet l’ermitori. Santa Elena, construïda a mitjan segle XVIII, és un dels grans monuments del barroc rural valencià.

Directe