Vinaròs celebra la primera gran cavalcada del Carnestoltes 2022

Enguany es va fer a les nou de la nit, donat el canvi de dates

Vinaròs celebra la primera gran cavalcada del Carnestoltes 2022

Vinaròs va celebrar la primera gran cavalcada del Carnestoltes 2022. Enguany i a conseqüència del canvi de dates obligat per la Covid, l’horari de la primera cavalcada es va retardar fins a les nou de la nit perquè les disfresses lluïssin en tota la seva esplendor sota els focus.

El nou recorregut sembla que ha funcionat bé i l’esdeveniment es va resoldre en poc més de tres hores, bastant inferior al que era habitual el dissabte en anys anteriors i alguna cosa que buscava la COC. Bon nivell de disfresses dels components de les comparses que van acompanyar molt bé a les seves reines.

Amb presència del
president Martí

El president de la Diputació de Castelló, José Martí, ha participat aquesta nit com a espectador de la primera gran desfilada del Carnaval de Vinaròs. Martí, que ha estat acompanyat per la diputada de Cultura, Ruth Sanz, ha celebrat la recuperació “en tot el seu esplendor d’una de les cites festives més conegudes i espectaculars de les nostres comarques”. A banda del suport al col·lectiu carnavalesc vinarossenc que evidencia la seua presència, el president Martí ha anunciat que enguany “per primera vegada des de la Diputació es transferiran a Vinaròs més de 23.000 euros per a la promoció del Carnaval”.

“El seu potencial turístic i dinamitzador de l’economia és innegable. Invertir en el Carnaval suposarà un retorn encara més gran per a Vinaròs i tota la seua contornada, perquè parlem d’unes festes de referència per a tota la província”. Cal destacar que el Carnaval de Vinaròs està declarat des de 2007 com a festa d’interés turístic de la Comunitat Valenciana.

Directe