Palanques torna a la Balma per a honrar a Sant Marc després de dos anys d’espera

Aquesta celebració significa el colofó a la programació cultural preparada per al mes d'abril en la localitat

Veïns i veïnes de Palanques han celebrat la festivitat de Sant Marc en el santuari de la Balma. Després de l’aturada obligada d’aquesta festivitat per la Covid-19, una elevada presència del veïnat va participar en la romeria i en la missa, així com en el posterior menjar de germanor organitzat en el restaurant del santuari.

Aquesta celebració significa el colofó a la programació cultural preparada per al mes d’abril en la localitat, amb activitats com el festival ‘Portsxinel·la’, la presentació oficial de l’Associació de Dones de Palanques o la representació teatral ‘Bye Bye Feminity’ per Mage Arnal.

Directe