Més de 26.000 visites a l’exposició «Terra d’ibers» durant el primer any

Ha tingut una gran acollida als centres escolars

L’exposició permanent del Mucbe «Terra d’ibers», ha aconseguit un gran èxit de públic des que va obrir les portes ara fa un any, el passat 30 d’abril de 2021. Durant aquests 12 mesos un total de 26.404 persones han visitat la mostra, que reuneix la col·lecció dels fons arqueològics del museu de forma atractiva i pedagògica i posa en valor la història dels primers pobladors de Benicarló, a l’hora que permet els visitants entendre una mica més com vivien els ibers o com s’organitzaven socialment.

Del total de visitants, s’ha registrat una gran acollida entre els grups de visita dels centres escolars, que han sumat 3.352 alumnes entre centres de Benicarló, Vinaròs, Peníscola i l’Alcora. La majoria d’aquest alumnat també ha realitzat els tallers didàctics que el Mucbe ofereix per a grups escolars juntament amb la visita guiada a l’exposició.

Fora dels grups escolars, també ha visitat la mostra 22 grups de població adulta provinents de Múrcia, Madrid, Albacete, Castelló, Barcelona, València i també diverses províncies d’Andalusia.

La resta de visitants han acudit al Mucbe per iniciativa pròpia o en grups no organitzats, principalment procedents de poblacions properes de les províncies de Castelló i Tarragona, però també de la resta del territori nacional o de països com França, Alemanya, Anglaterra, Itàlia, Mèxic, Perú, Colòmbia, Equador, etc.

L’exposició ha estat molt ben valorada tant pels visitants individuals com pels diferents grups de públic adult.

Directe