Ximo Puig visita l’exposició de la també morellana Pilar Dolz

El Museu de Belles Arts exhibeix una selecció d'estampes, gravats, litografies i serigrafies

Ximo Puig visita l’exposició de la també morellana Pilar Dolz

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha visitat l’exposició ‘Pilar Dolz i l’ofici de gravar’, en la qual s’exhibeixen els treballs realitzats per l’artista i galerista morellana durant els seus més de 40 anys de trajectòria.

El president ha recorregut la mostra impulsada per la Generalitat, a través de l’Institut Valencià de Cultura, amb l’objectiu de divulgar i donar suport a la creació artística en la Comunitat Valenciana. A l’acte també ha assistit el conseller d’Hisenda i Model Econòmic, Vicent Soler.

L’exposició, que es troba en el Museu de Belles Arts de Castelló, descobreix la faceta artística de Pilar Dolz a través d’una selecció de les seues estampes, gravats, litografies i serigrafies, i pot visitar-se fins al pròxim 1 de maig.

Directe