ReactivaElsPorts.com, un nou portal per a fomentar l’ocupació i l’habitatge

Busca posar contacte a empreses i treballadors per a dinamitzar l'activitat econòmica

ReactivaElsPorts.com, un nou portal per a fomentar l’ocupació i l’habitatge

Encara està en construcció, però ja es pot visitar el nou portal web Reactivaelsports.com, una iniciativa del projecte que porta el mateix nom per apropar a empreses i professionals amb l’objectiu de dinamitzar el mercat laboral a la comarca.

En aquest portal, qualsevol persona en cerca de feina podrà consultar totes les ofertes vigents a la comarca. En un futur, també es comptarà amb un directori de vivenda on estaran tots els habitatges disponibles. Les empreses interessades en formar part d’aquest projecte poden posar-se en contacte amb Reactivem Els Ports, per a rebre assessorament a l’hora de publicar les ofertes en el portal.

La comarca dels Ports compta actualment amb un dèficit de treballadors. El sector hostaler és el que més ho nota amb dificultats per a cobrir els llocs de treball per a les campanyes de temporada alta.

Aquesta situació també es viu en altres sectors importants a la comarca, com el de la construcció, l’agricultura o l’atenció sanitària.

Un problema que va lligat al de l’ocupació és el de la vivenda. No es poden atraure nous treballadors sense comptar amb habitatges. El portal reactivaelsports.com comptarà amb un directori de cases en venda i lloguer.

Jose Luis Centelles forma part de Reactiva Els Ports

Reactiva Els Ports també treballa per augmentar el parc de vivendes disponibles. Recentment, la Generalitat Valenciana ha aprovat una ajuda d’1.2 milions d’euros que permetrà comprar i restaurar vora 15 habitatges a la comarca.

Tota la informació sobre ocupació es pot trobar al portal web www.reactivaelsports.com.

Directe