La Generalitat licita nous llocs de treball per a les residències de la tercera edat

Els Ports, l'Alt Maestrat i el Baix Maestrat rebran 141 d'aquests professionals

La residència de Vilafranca, en una imatge d'arxiu

La Vicepresidència i la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives han obert la licitació dels llocs de treball per als centres residencials per a persones majors. Enguany, aquest cos comptarà amb 1500 nous professionals, elevant el total a 7100 places en el sistema públic.

Per aconseguir-ho, el govern realitzarà una inversió de 987 milions d’euros, un 20% més que l’any anterior, que suposa 71 euros per plaça i dia. A l’hora de realitzar les adjudicacions es valoraran nous paràmetres mitjançant fórmules objectives que mostren la qualitat assistencial. Aquest criteri té un valor del 70% mentre que les baixes temeràries són eliminades, reduint així el preu de l’adjudicació. També es tindran en compte criteris de sostenibilitat, qualitat preu, infraestructures o serveis.

La província de Castelló comptarà amb 886 places, de les quals 141 aniran als centres de les comarques nord, és a dir Els Ports, l’Alt i Baix Maestrat. A la comarca comptem amb les residències de Morella, Forcall i Vilafranca per a oferir atenció als nostres majors.

Directe