“Home Pets” guanya el segon Concurs d’Aparadors del Carnaval

El premi està valorat en 500 euros

Vinaròs es troba immers en la Celebració del Carnaval 2022 i, al Centre d’Interpretació Turística – Cotxera de Batet, s’ha fet el lliurament dels premis del segon Concurs d’Aparadors del Carnaval, que compta amb el suport de la Regidoria de Comerç. En total es van presentar 11 establiments que van decorar els seus aparadors amb motius de l’Atlàntida.

Després de la valoració del jurat es va decidir atorgar el primer premi, valorat en 500 euros, a l’establiment “Home Pets”, el segon amb 300€ per a la Pastisseria Cocoa i el tercer amb 200€ per a Uriclick.
La regidora de Festes i Comerç, Paula Cerdà, felicitava als guanyadors i agraïa la participació dels 11 establiments, així com la feina de la Comissió Organitzadora del Carnaval per celebrar la segona edició del concurs.

Carnestoltes
d’Or

Dintre dels actes de la programació del Carnaval 2022, diumenge es va fer entrega del Carnestoltes d’Or a l’Ajuntament de Vinaròs en reconeixement als regidors de Festes que al llarg de 40 anys han donat suport a la celebració de la festa i han fet possible que siga reconeguda a tot l’Estat espanyol. La regidora Cerdà, en representació de totes les corporacions municipals, va ser l’encarregada de recollir el guardó i agrair el reconeixement a la Comissió Organitzadora del Carnaval.

Directe