Peníscola recapta 1.700 euros a l’Ermita de Sant Antoni

Durant la celebració es van vendre productes ucraïnesos amb finalitat solidària

Peníscola recapta 1.700 euros a l’Ermita de Sant Antoni

Diumenge passat es va dur a terme a Peníscola la celebració del romiatge fins a l’Ermita de Sant Antoni. Durant la jornada es va habilitar un punt de venda en el recinte de productes ucraïnesos com a accessoris i dolços típics, el qual va aconseguir recaptar un total de 1.050 euros.

A més, l’import de les racions de la multitudinària paella popular també va ser destinat a l’ajuda humanitària a Ucraïna. La Reina i la Cort d’Honor 2019, al costat de la corporació municipal i la comissió de Festes, van repartir un total de 656 racions.

En total, els peniscolans i peniscolanes van aconseguir reunir 1.706 euros per a ajudar a les víctimes ucraïneses del conflicte bèl·lic.

Directe