Torna el Centre Jove de Morella

A partir del 26 d’abril ofereix un espai amb activitats infantils durant les vesprades de dimarts a diumenge

El Centre Jove de Morella, popularment conegut com el club, reobrirà les seues portes a partir del dimarts 26 d’abril. Aquest és un servei que ofereix activitats infantils a les vesprades des del dimarts fins al diumenge. D’aquesta manera, entre setmana comptarà amb un horari de 18.00 hores a 20.00 hores i els caps de setmana a partir de les 17.00 hores i fins a les 20.00 hores. El Centre Jove es tracta d’un ampli espai amb un aforament màxim de 110 persones. En aquesta ocasió, l’ajuntament ha contractat un servei de monitors extra per a posar en marxa el servei.

El Centre Jove és un servei dirigit a les xiquetes i xiquets des de 3 fins a 12 anys on disfrutaran d’activitats i tallers adequats a les seues necessitats a l’edifici de la Fundació Caixa Castelló. També compta amb un espai de lectura infantil feta a la seua mida amb contes i llibres dirigits a aquestes edats. Cal explicar que, una persona adulta ha d’acompanyar obligatòriament als i les menors de 8 anys fins al centre.

La regidora d’Educació, Ana Adell, ha destacat que “el club presta un servei molt demandat per a les xiquetes i xiquets i facilitar la conciliació familiar durant les vesprades”. L’edil ha explicat que “estarà obert totes les vesprades de dimarts a diumenge i compta amb jocs, tallers i biblioteca adaptada al públic infantil per a disfrutar del temps lliure”. Finalment, Ana ha remarcat “la importància de tindre un servei d’activitats per a les xiquetes i xiquets com ha demostrat l’èxit de Jocambient durant els últims dies de les vacances escolars”.

Cal recordar que les activitats infantils de Jocambient han tornat a Morella durant les vacances escolars d’aquesta setmana. Durant tres dies, l’Espai Firal a albergat diferents activitats per a les xiquetes i xiquets que han disfrutat d’aquestes amb molta participació. Jocambient té lloc, tradicionalment, durant les vacances de Nadal a l’inici de l’any, però aquest 2022 es va ajornar a causa de la situació sanitària amb la pandèmia de la COVID-19, la qual va impedir la seua celebració.

Directe