Morella Sonora i Sons de l’interior tornaran la segona quinzena d’agost

Els dos cicles han tingut un èxit absolut en els primers concerts de la temporada

Èxit absolut en els primers concerts que han inaugurat la IX i XII temporada dels Cicles Sons de l’interior i Morella Sonora 2022, respectivament. El primer concert, a càrrec del duet Mistral integrat pels italians Antonio Puglia, al clarinet, i Mariano Meloni, al piano, ha deleitat al públic amb música de bandes sonores, èxits de jazz, música hebrea, així com altres peces escrites i dedicades expressament per a aquestos músics que compliran 40 anys de trajectòria tocant junts el 2023.

En el segon concert, del subcicle Gent d’ací, hem pogut escoltar al guitarrista valencià David Eres Brun (amb la col.laboració del flautista Francesco Mannis), que ha fet un recorregut per les obres mestres de la literatura guitarrística espanyola, a més de presentar obres pròpies com a compositor que el públic ha pogut conèixer i apreciar.

Properes dates dels cicles són el 17/18 i el 25/26 d’agost. L’Associació Sonoré organitza aquestos cicles amb la col.laboració dels ajuntaments de Morella, Cinctorres, Diputació de Castelló i l’Institut Valencià de Cultura, que fan possible apropar la música clàssica als pobles de l’interior, valorar el territori i donar a conèixer, tant els jovens talents valencians com importants músics de prestigi internacional.

Directe