Més d’un centenar de xiquets participen en l’Escola de Pasqua

Amb els programes Easter English i Easter Sports

Més d’un centenar de xiquets participen en l’Escola de Pasqua

Els col·legis de la Mare de Déu de la Misericòrdia i el Manuel Foguet acullen durant aquests dies les activitats organitzades dintre del programes Easter English i Easter Sports adreçats als xiquets d’infantil i primària. Recordem que es tracta d’una iniciativa que pretén oferir entreteniment i oci als petits durant les vacances de Setmana Santa, tot en anglés, perquè milloren els seus coneixements de la llengua, al mateix temps que es diverteixen.

La regidora d’Educació, Begoña López, ha destacat que enguany s’han matriculat 137 xiquets per a l’Easter English, mentre que a l’Easter Sports s’ha arribat a les 74 inscripcions. Segons afegia “no només es tracta d’oferir activitats als més petits, sinó que també suposa una ajuda molt important perquè els pares puguen seguir conciliant la vida laboral amb la familiar durant les vacances escolars de Setmana Santa”.

En aquest sentit, López ha insistit que totes les activitats es desenvolupen en anglés perquè els xiquets milloren els seus coneixements de la llengua, sempre amb jocs, tallers i activitats dinàmiques, perquè al mateix temps d’aprendre es puguen divertir.

Directe