Canet lo Roig vendrà roses el dia de Sant Jordi a benefici de la lluita contra el càncer

El municipi celebrarà el Dia del Llibre amb activitats infantils i un concert de la banda

María Ángeles Pallarés és l'alcaldessa

Canet lo Roig vendrà roses el pròxim 23 d’abril, Dia de Sant Jordi, a benefici de la lluita contra el càncer. “Tots els diners que es reculli anirà destinat de manera íntegra a la delegació provincial de l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC)”, explica l’alcaldessa de la localitat, María Ángeles Pallarés, qui puntualitza que és una manera “de conscienciar i sensibilitzar a tots els veïns de la necessitat de col·laborar contra aquesta malaltia, que cadascun de nosaltres aportem el nostre petit granet de sorra”.

Pallarés confia “a rebre a molts visitants i esgotar les existències de roses, encara que també es podran realitzar aportacions sense necessitat de rebre cap flor a canvi”. De fet, l’alcaldessa explica que s’ha programa altres actes per a fer encara més atractiva la jornada en la qual se celebra el Dia Internacional del Llibre: durant tot el matí, i coincidint amb la venda de roses, tindran lloc diverses activitats per als més petits i, a la tarda, a les 19 hores, tindrà lloc un concert de l’Agrupació Musical Santa Cecilia. “Al mateix temps que volem fer gala de la solidaritat i generositat dels nostres veïns, també ens hem marcat com a objectiu dinamitzar la vida social i cultural del municipi”, afirma Pallarés.

La jornada del pròxim dia 23 forma part d’un ampli programa d’activitats que al llarg del present mes, i al marge dels actes religiosos de Setmana Santa, “compta amb altres interessants iniciatives perquè els visitants de tota la província puguin gaudir de la bellesa del nostre poble i conèixer-lo molt millor”, explica María Angeles Pallarés, qui destaca que per a el pròxim dia 30 s’ha programat una ruta històrica gastrocultural pel cas antic de Canet lo Roig.

Directe