Peníscola recupera la processó del Dijous Sant

Amb milers de visitants pels carrers empedrats de la seva ciutadella

El so de la percussió i els passos es van ensenyorir de la ciutat antiga ahir a partir de les deu de la nit, hora en la qual la processó de Dijous Sant retornava als carrers empedrats de la ciutadella de Peníscola els passos de la Setmana Santa.

Amb milers de visitants com a espectadors d’excepció, centenars de devots van formar part d’aquest esperat retrobament amb la tradició i la devoció a la Ciutat en la Mar.

La pròxima cita serà aquesta mateixa nit, amb la celebració de la processó del Divendres Santoornada que ja arrenca al matí amb la celebració del viacrucis infantil.

El Dissabte Sant es durà a terme una processó amb l’especial participació de la Associació de Bombos i Tabals de Peníscola, la principal novetat per a aquest any de retrobament.

El Diumenge de Resurrecció se celebrarà l’emotiva Processó de la Trobada pel nucli històric i la solemne missa de les 11.00h.

El dissabte 23 d’abril la ciutat acollirà la VII Concentració de Bombos i Tabals a Peníscola i el diumenge 24, com a marca la tradició, Peníscola tornarà a viure el Romiatge a l’Ermita de Sant Antoni, amb la missa de les 9 en la Parròquia, l’inici de la processó i romiatge a les 9.30h i la missa de les 11.30h en l’ermita.

Directe