L’Escola d’Adults ofereix cursos d’acollida per a persones d’Ucraïna

La finalitat és que coneguen la realitat lingüística del lloc on arriben

Les dues entitats que configuren l’Escola d’Adults, el Consell Municipal de Formació de Persones Adultes i el Centre d’FPA “Llibertat”, han afegit a la programació tres cursos d’acollida per a persones d’Ucraïna que fugen de la guerra. La finalitat és que coneguen la realitat lingüística del lloc on arriben, i que tinguen unes nocions d’idioma per a començar la seua vida a Vinaròs.

Cal destacar que abans de la guerra a Ucraïna l’escola d’adults ja disposava d’11 grups d’alfabetització i castellà per a estrangers, amb una important diversitat de nacionalitats. Ara s’han afegit els tres grups esmentats per ajudar als ucraïnesos a adaptar-se de la millor manera possible al nostre municipi.

Directe