Els alumes del programa Et Formem adeqüen la rotonda del carril lúdic esportiu

Un projecte subvencionat per LABORA

Els alumnes del projecte Et Formem Vinaròs 2020 2a etapa, projecte subvencionat per LABORA amb el cofinançament del fons social europeu i promogut per l’Agència de Desenvolupament Local, han enllestit els treballs d’adequació a la primera rotonda del carril lúdic.

La regidora d’Obres i Serveis, Carmen Morellà, va visitar la finalització de les feines, on els alumnes van ser els encarregats d’explicar les actuacions executades. En concret han consistit en la preparació del terreny, realització de pendents, preparació d’escocells i una rocalla, col·locació de malla antiherbes i perfil de separació per la grava de diferents tonalitats, així com la plantació de diferents espècies vegetals.

D’altra banda, els alumnes del programa Et Formem també han fet pràctiques a la zona de la ITV i la part exterior del Pou de Mangrano, per continuar amb la seua formació per aconseguir el certificat de professionalitat de nivell 3 Jardineria i restauració del paisatge.

A la tornada de Setmana Santa es començarà l’adequació d’una altra de les rotondes del carril lúdic, en concret la es troba situada una caseta típica de la zona, mentre es realitzarà el manteniment a les altres zones de pràctiques i actuació.

Directe