Les arts escèniques i la Romeria de Sant Marc protagonitzen l’abril de Palanques

L'ajuntament prepara una agenda cultural per les vacances de Setmana Santa

L’Ajuntament de Palanques ha preparat una agenda cultural per al mes d’abril, coincidint amb les vacances de Setmana Santa, en la qual les arts escèniques ocupen gran part de la seua programació. Dijous que ve 14 i divendres 15 d’abril, el VI Festival Internacional de Titelles Portsxinel·la arriba a la localitat amb dues actuacions. ‘El conill blanc’, obra de la companyia colombiana Taller Germans Castro, es realitzarà a la Casa de la Cultura de 19 h a 20 h; mentre que el divendres, en la Plaça de l’Ajuntament, serà la companyia italiana Bambabambin qui faça gaudir als i les assistentes amb la seua obra ‘Arlecchinate’.

El dissabte 23 d’abril també hi haurà representació de teatral de la mà de la directora i actriu Mage Arnal, que presenta ‘Bye Bye Feminity’. Un espectacle còmic, satíric i amb crítica social que s’ha programat a les 19h en el Poliesportiu Municipal. Aquest mateix dia també es presentarà oficialment l’Associació de Dones de Palanques.

La tradicional romeria de Sant Marc també té el seu lloc en la programació de Palanques. El dia 30 d’abril es realitza la romeria a la Verge de la Balma de Sorita, on se celebra una missa i un menjar de germanor. A més, aquest mateix matí a la Casa de la Cultura, la Federació Valenciana d’Empreses Cooperatives de Treball Associat (FEVECTA) organitza una xarrada sobre cooperativisme per a totes les persones empresàries que vulguen assistir.

Ja al maig, el diumenge 8 s’organitzen visites guiades a les pintures rupestres del Cingle de Palanques. El punt de partida de la visita és la Plaça de l’Ajuntament. És indispensable la reserva prèvia al 964 17 13 03

Directe