La residència de Morella ja no té cap cas de coronavirus

Tot i això, les eixides no es reprenen fins d'ací a 10 dies seguint el protocol

La residència de Morella ja no té cap cas de coronavirus
La residència de Morella, en una imatge d'arxiu

La Residència Sant Joan Baptista ha comunicat que, després de les proves PCR fetes ahir, s’ha comprovat que no hi ha cap cas de coronavirus al centre. Tot i això “esperem al tancament de brot, per Salut Pública, que serà dins de 10 dies, per a reprendre les eixides”, s’apunta des de la direcció del centre, pel que no serà fins a “aquesta setmana vinent podem obrir més els horaris i les visites de familiars a dos setmanals per resident” tot i que “per descomptat” que “amb totes les mesures preventives i sense símptomes de febre o tos”.

Segons la incidència de casos a Morella “anirem obrint més les nostres portes per a les sortides de Residents. Estant a nivell d’alerta 2 i 3 les eixides han d’estar autoritzades per Direcció, amb la deguda justificació i sent sol·licitades amb antelació”.

Des del centre “continuarem fomentant l’exercici físic, eixides terapèutiques i altres activitats programades, dins de la Residència. És cert que el Covid, en la nostra Residència, ha generat sofriment i una deterioració en les facultats físiques i mentals dels nostres Majors. No tenen la mateixa energia i se’ls nota”, pel que “tot el Personal estem implicats en una millora de la seva qualitat de vida, escoltant les seves inquietuds i demandes”.

Les vacunes “ens han retornat l’esperança, però no són suficients per a detenir el Virus, per la qual cosa hem de continuar posant tots els mitjans de la nostra part”.

En el comunicat enviat a les famílies apunten que “seguim en comunicació, ajudant-nos i col·laborant tots en la recuperació i actuació enfront del Covid. Els nostres majors necessiten el nostre suport, paciència i afecte. Aquest és el millor bàlsam per a les seves capacitats perdudes”.

Directe