L’Ajuntament presenta el cartell anunciador de la XX Fira del Llibre

Obra de Xavi Carrillo, representa com els llibres desperten la imaginació en els xiquets

La Regidoria de Cultura, encapçalada per Fernando Juan, ha presentat el cartell anunciador de la XX Fira del Llibre que se celebrarà el proper 23 d’abril al passeig de Colom. Es tracta de la imatge creada pel dissenyador, Xavi Carrillo, on es veu un xiquet que amb un embut que absorbeix llibres que l’ajuden a millorar els seus coneixements i sobretot desenvolupar la seua imaginació.

Carrillo agraïa a l’Ajuntament l’oportunitat de poder dissenyar el cartell anunciador de la Fira del Llibre. Segons comentava “moltes vegades els pares i professors inciten als xiquets a llegir fet que els ajuda a desenvolupar la seua imaginació, representant aquesta absorció literària a través de l’embut”.

Per la seua banda, el regidor Juan feia un petit avanç de com serà la nova edició de la Fira del Llibre, que se celebrarà el 23 d’abril a la zona de la pèrgola del passeig de Colom. Segons indicava es comptarà amb una seixantena de haimes amb les últimes novetats literàries, tallers per a tota la família i signatures de llibres per part dels escriptors i escriptores, que també presentaran les seues obres. Juan insistia que serà un espai obert amb accés lliure, però per a gaudir de la Fira amb seguretat serà obligatori utilitzar gel hidroalcohòlic i la mascareta, sempre en funció de la normativa vigent.

Així mateix la Fira comptarà amb els espais Isabel-Clara Simó, l’escenari principal on es faran les actuacions musicals, lectures dramatitzades i espectacles per a tots els públics, la zona Gloria Fuertes amb activitats destinades per al públic infantil i l’espai Oscar Wilde on faran les presentacions de llibres.

Per acabar, el regidor Juan assenyalava que la propera setmana es farà la presentació detallada del programa de la XX Fira del Llibre amb totes les activitats previstes.

Directe