Arabogues de neu i temperatures de fins -4º als Ports

A partir de dimecres podria anar canviant la situació en quan a l'oratge

Arabogues de neu i temperatures de fins -4º als Ports

Continua el fred a la comarca dels Ports. Aquest dilluns ha començat amb cels ennuvolats i alguna precipitació molt dèbil en forma d’arabogues de neu a zones altes. Vents fluixos de component est i temperatures mínimes negatives a tots els observatoris dels Ports.

Avui destaquen els valors de Vallibona que han arribat fins als 11,5ºC com la temperatura més elevada dels Ports. La mínima s’ha marcat a Olocau del Rei i Coratxà amb -4,2ºC.

↳ Màximes i mínimes en ºC
▸ Morella ▸ 7,4 / -2,2
▸ Vilafranca ▸ 8,9 / -3,4
▸ Forcall ▸ 8,9 / -3,8
▸ Cinctorres ▸ 6,9 / -2,2
▸ Coratxà ▸ 3,7 / -4,2
▸ Portell ▸ 8,4 / -2,2
▸ Castellfort ▸ 4,5 / -4
▸ La Mata ▸ 8,4 / -2,6
▸ Olocau ▸ 8,1 / -4,2
▸ Sorita ▸ 9,7 / -3,8
▸ Vallibona ▸ 11,5 / -0,4

El temps canvia
dimecres

Per dimarts, l’oratge podria continuar estant marcat per la nuvolositat, si bé no s’anuncien precipitacions i les temperatures poden anar pujant poc a poc, sobretot les màximes. Els vents seran fluixos i variables en aquesta jornada.

A partir de dimecres podria anar canviant la situació en quan a l’oratge. Contariem amb núvols i sol, vents de cerç i temperatures que pugen, esperant-se per dijous i divendres màximes primaverals de fins 20 graus.

Directe