Morella acull noves jornades mèdiques adreçades als centres d’atenció primària

Els laboratoris GSK organitzen aquest congrés del Departament de Salut de Castelló

Un congrés a Morella, en una imatge recent

Organitzades pels laboratoris farmacèutics GSK, aquest cap de setmana tindrà lloc a Morella un congrés mèdic dirigit als centres d’atenció primària del Departament de Salut de Castelló. Després que la delegació de Castelló d’aquesta empresa el realitzara l’any passat i la bona experiència que va suposar, aquest any es repeteixen les jornades, així com el torn del Departament de Salut de València serà al mes de juny.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha destacat que “la importància d’acollir congressos i jornades com aquesta” i ha volgut “agrair a GSK haver confiat en Morella de nou després de l’èxit de les anteriors jornades”. L’edil ha explicat que “la nostra ciutat es consolida com un destí atractiu per a encontres com aquest amb diferents sales per albergar el congrés, així com allotjament per als i les assistents al nucli urbà” i ha aprofitat per a “agrair el treball dels i les professionals de l’atenció primària que ha sigut i és encara més important durant estos temps que vivim amb la COVID-19”.

“Morella, ciutat
de congressos

La ciutat de Morella compta amb diferents congressos i cursos durant tot l’any. Aquesta localitat s’ha situat com una bona opció per a dur a terme aquesta activitat a causa dels diferents espais emblemàtics que alberga i l’oferta d’allotjament, restauració i oci. Així, durant el mes de maig també està previst que el municipi albergue un altre congrés sobre música medieval.

Directe