L’alumnat del col·legi Jaume I es trasllada al nou centre educatiu

Després de més de 15 anys per fi han deixat els barracons

L’alumnat del col·legi Jaume I es trasllada al nou centre educatiu

Aquest matí l’alumnat del col·legi Jaume I ha fet el trasllat dels barracons de l’avinguda de Leopold Querol al nou centre educatiu ubicat al carrer de Joan Fuster, on hi havia l’antic camp de futbol. Els xiquets i les xiquetes han dit adéu als barracons i han fet un petit recorregut fins a les noves instal·lacions, que disposen de totes les prestacions i serveis per oferir una educació de qualitat.

En arribar al col·legi l’alcalde, Guillem Alsina, acompanyat pel director territorial d’Educació a Castelló, Alfred Remolar, ha fet l’entrega simbòlica de les claus a la directora del nou centre educatiu, Olga Mulet.

A continuació, els xiquets i xiquetes, molt il·lusionats, han entrat al col·legi on a partir d’ara continuaran amb la seua educació.

Recordem que la construcció del centre s’ha realitzat gràcies al Pla Edificant de la Generalitat Valenciana amb una inversió de més de 5 milions d’euros per part del Govern Autonòmic, mentre que l’Ajuntament de Vinaròs ha assumit totes les tramitacions administratives del projecte.

El nou centre educatiu disposa de tres grans edificis que es divideixen en les aules d’infantil, primària i el gimnàs polivalent. Així mateix, també s’ha creat una pista esportiva i pati coeducatiu, a més d’un àgora, tot amb unes instal·lacions que són 100% accessibles i que comptaran amb les últimes tecnologies per oferir una educació de qualitat per als alumnes.

L’alcalde Alsina ha destacat que “després de 15 anys per fi l’alumnat del col·legi Jaume I ha deixat els barracons per disposar d’unes instal·lacions dignes i de qualitat, amb totes les prestacions educatives del segle XXI.

Segons afegia “és el moment per recordar la feina que han fet les corporacions anteriors encapçalades pels alcaldes Balada, Juan i Pla, però sobretot, en un dia tan especial com avui, vull recordar la figura de l’alcalde Jordi Romeu”.

Així mateix Alsina comentava que “també és moment per agrair el suport de la resta de forces polítiques de l’actual Consistori, i en especial la feina realitzada pels tècnics de l’Ajuntament que s’han bolcat per fer possible que Vinaròs, amb el Pla Edificant de la Generalitat, siga tot un referent de gestió per a la resta de la Comunitat”.

Per la seua banda, Mulet es mostrava molt emocionada de poder inaugurar el nou col·legi Jaume I i agraïa a l’Ajuntament la feina realitzada per fer possible la nova instal·lació. Així mateix, també agraïa l’esforç de tot el professorat i comunitat educativa, que durant més de 15 anys ha hagut de treballar en els barracons, assenyalant que ara s’obri una nova etapa en un centre educatiu digne.

Per acabar, Remolar comentava que des de la Generalitat Valenciana s’ha fet una clara aposta per l’educació, remarcant que invertir en educació és invertir en els xiquets i xiquetes, el futur de la Comunitat.

Directe