Els sanitaris s’actualitzen en el tractament de malalties respiratòries

Morella ha acollit aquest cap de setmana un congrés provincial de medicina

Vora una vintena de professionals sanitaris de la província de Castelló s’han donat cita a Morella per a participar en un congrés mèdic al voltant de les enfermetats respiratòries amb l’objectiu de conéixer les darreres novetats en el camp pel que fa a tractaments o patologies associades.

Aquesta formació pretén mantenir actualitzats als professionals sanitaris de la zona coneixent els darrers medicaments i investigacions realitzades en aquest camp. Així, una de les malalties respiratòries més comunes és la bronquitis, que només afecta els pulmons sinó que pot derivar en patologies associades.

Victor Gaia és metge internista

Morella ha acollit aquest congrés, el que suposa que metges del territori tenen més facilitat per poder accedir a aquestes propostes. Amb la fi de la pandèmia cada dia més prop, Morella torna a recuperar a poc a poc l’activitat de congressos que tenia en els darrers anys.

Els metges de la província de Castelló han escollit morella per a formar-se en les darreres novetats respectives a les malalties respiratòries.

Directe