El col·legi i l’IES de Benassal faran una marxa solidària per la Fundació Aladina

Volen recaptar fons i ajudar a xiquets i joves malalts de càncer

El dimecres 6 d’abril, els veïns i veïnes més joves de Benassal i la comarca de l’Alt Maestrat participaran en una marxa solidària per a recaptar fons per a la Fundació Aladina, dedicada a ajudar a xiquets, xiquetes i adolescents malalts de càncer i a les seues famílies.

L’esdeveniment, organitzat per l’alumnat de cinqué i sisé de primària del CEIP Alcalde Fabregat, està obert a la participació de tot l’estudiantat del Col·legi i de l’IES Pere Enric Barreda i Edo. La prova no competitiva tindrà lloc durant tot el matí, des de les 9.30h, per torns segons participants i amb diferents recorreguts.

A més de la marxa solidària, l’alumnat de l’últim cicle de primària ha creat caixes de recollida de donatius i els ha distribuït pel municipi perquè qualsevol veí o veïna puga col·laborar. Aquests estan disponibles fins al 8 d’abril a l’Ajuntament, al Supermercat SUMA, a la Panaderia El Maset, la Pastisseria Moliner, a la Panaderia Monfort i l’Establiment Nuria.

Directe