Educació engega una nova edició d’Esmorzars Saludables

Per fomentar entre els xiquets de 4rt de Primària una alimentació saludable i equilibrada

La Regidoria d’Educació, amb la col·laboració de l’institut José Vilaplana i del Mercat Municipal, posarà en marxa una nova edició d’Esmorzars Saludables perquè els xiquets aprenguen les bases d’una alimentació correcta. Després de dos anys condicionats per la pandèmia els xiquets i xiquetes tornaran al Mercat Municipal per gaudir d’un desdejuni saludable amb els productes de primera qualitat que ofereixen les paradetes.

La regidora d’Educació, Begoña López, ha destacat “que des de l’1 fins al 12 d’abril l’alumnat de 4rt de Primària es traslladarà fins al Mercat Municipal per participar en els Esmorzars Saludables i aprendre que amb els productes de proximitat de les paradetes es pot gaudir d’una dieta atractiva, sana i sobretot equilibrada”. López assenyalava que l’activitat comptarà amb la participació del Cicle de Formatiu de Grau Superior en Dietètica de l’institut José Vilaplana i agraïa la seua implicació.

Per la seua banda, el professor del Cicle de Dietètica de l’institut José Vilaplana, José Mas, comentava que “serà l’alumnat de segon curs els que faran les xerrades, una activitat que els servirà com a part de la seua formació pràctica”. Segons detallava es realitzarà una petita presentació dels hàbits d’alimentació saludable, amb la finalitat que els xiquets i xiquetes aprenguen les bases d’una dieta equilibrada, al mateix temps que es demostra que es pot aconseguir amb els productes que s’ofereixen al Mercat Municipal.

Directe