Vinaròs presenta més de 40 propostes culturals per primavera

Concerts, exposicions, teatre o cinema, d'abril a juny

El regidor de Cultura, Fernando Juan, ha presentat aquest matí a la Biblioteca Municipal la nova programació de primavera 2022 amb espectacles de gran qualitat artística i escènica que ompliran de nou l’escenari de l’Auditori Municipal. Es tracta d’una agenda amb una quarantena de propostes que inclouran dansa, teatre professional i amateur, així com concerts per part de grups i artistes vinarossencs.

Juan ha destacat que s’ha preparat una potent programació i convidava els veïns a assistir a totes les propostes que s’han organitzat. En aquest sentit, insistia que “el públic és essencial per ajudar al sector audiovisual a recuperar-se de la pandèmia i sobretot per gaudir de propostes culturals alternatives que ens ajuden a enriquir la nostra vida”.

Així mateix, el regidor comentava que Vinaròs forma part del Circuit Valencià de Cultura i a més s’ha adherit per primera vegada a la Xarxa Espanyola de Teatres, Auditoris, Circuits i Festivals de Titularitat Pública, fet que permetrà programar espectacles de gran qualitat escènica per ajudar a fer de Vinaròs un referent cultural a la comarca.

Pel que fa a la programació, la tècnica de Cultura, Amparo Chaler, sobretot destacava l’espectacle Maletes de Terra de la companyia Visitants per al dia 22 de maig. Segons assenyalava es tracta d’una proposta diferent que es farà a la plaça Parroquial i carrer Major, que a més ha estat reconeguda amb el premi de les Arts Escèniques Valencianes al millor Espectacle d’Arts al Carrer. D’altra banda, Chaler també destacava l’obra Federico: Función sin título de la companyia L’Últim Toc Teatre, que comptarà amb Paula Santana, nominada com a millor actriu als premis Max per Margarida.

▸ Entrades
Les entrades per a assistir als espectacles que s’oferiran a l’Auditori Municipal es poden aconseguir de forma anticipada al mateix auditori de dimarts a diumenge de 18:00h a 21:00h.
Tota la programació es pot consultar a les xarxes socials de l’Ajuntament de Vinaròs i als llibrets que s’han distribuït a la Tourist Info.

Directe