Sant Jordi recull sis palets amb menjar i medicaments per al poble ucraïnès

S'està organitzant també un torneig de pàdel benèfic

Sant Jordi recull sis palets amb menjar i medicaments per al poble ucraïnès

L’Ajuntament de Sant Jordi va coordinar ahir la recollida de sis palets amb productes de primera necessitat per a enviar a Ucraïna. Es tracta d’una iniciativa solidària en la qual han col·laborat de manera massiva els veïns del poble, molt sensibilitzats amb el patiment que estan patint els ucraïnesos que es mantenen al seu país malgrat la guerra provocada per Putin.

L’enviament de material realitzat ahir inclou material sanitari, menjar, roba, mantes, sacs de dormir i altres estris que actualment fan falta per a ajudar a les persones que estan patint a Ucraïna els efectes de la invasió de Rússia.

Iván Sánchez Cifre, alcalde de Sant Jordi, ha explicat que “som un poble solidari i esportiu, per la qual cosa l’Ajuntament està col·laborant en totes les iniciatives impulsades per a ajudar als més necessitats en aquesta invasió que està patint Ucraïna per part de Rússia. Per tot això vull donar les gràcies als veïns per l’èxit d’aquesta iniciativa”.

Torneig de pàdel benèfic de
recollida de fons per a Ucraïna

A més, l’Ajuntament de Sant Jordi col·labora amb l’organització d’un torneig de pàdel benèfic amb l’objectiu d’ajudar a recaptar fons per al poble ucraïnés. Així, l’equip de Govern participa en la pròxima celebració d’una Americana Benèfica de Pàdel per Ucraïna organitzada pel club Pàdel Sant Jordi

Aquesta competició solidària se celebrarà el pròxim 17 d’abril, de 10 a 14 hores, en les instal·lacions municipals del Pitch and Putt Sant Jordi, a la Urbanització Panoràmica. S’organitzaran diferents modalitats en les categories femenina, masculina i mixta, atenent a organitzar les partides en nivells mitjà i inici. Hi haurà trofeus per als campions i subcampions de cada categoria, mentre que la inscripció són 10 euros.

Directe